Deze kuur kunt u volgen in Roemenië. De kuur is genoemd naar haar ontdekker, de wereldberoemde verjongingsprofessor Dr. Ana Aslan. Zij legde zich niet neer bij het spreekwoord “ouderdom komt met gebreken” en introduceerde in 1957 het revolutionaire preparaat Gerovital H3 en later het preparaat Aslavital. Beiden, door haar ontwikkelde, preparaten zijn ontwikkeld om het natuurlijke verouderingsproces van de lichaamscellen zoveel mogelijk af te remmen. De preparaten bevatten onder andere procaïne en hebben een behandelende werking op de lichaamscellen, welke na uw 40ste niet meer voldoende door ons lichaam worden aangemaakt. Haar preparaten Gerovital en Aslavital worden wereldwijd toegepast. Reeds vele beroemdheden en ‘gewone’ mensen gingen u voor en maken gebruik van de Ana Aslan verjongingskuur. Omdat de kuur ook een positief effect heeft bij reumatische klachten, wordt de kuur vaak gecombineerd met een reuma-kuur. Tevens heeft de kuur een positief effect op kinderen met een vertraagde ontwikkeling.

De (geriatrische) Ana Aslan kuur is een combinatie van 3 onderdelen:

  • een dagelijkse injectie met het preparaat Gerovital H3 en/of Aslavital
  • medische begeleiding
  • therapie om het lichaam fit te houden

Tijdens de kuur ondergaat u een medisch onderzoek en worden bloed en urine afgenomen. Ook wordt er een ECG en een allergietest gedaan. Door het volgen van deze kuur nemen levenslust en potentie toe. Fysiek verschijnt een jeugdig uiterlijk. Het bevordert de haargroei en werkt rimpelverzachtend. Uw algehele conditie verbetert.

gerovitalGerovital H3 is een energie verwekkend product, dat slaap- en denkvermogen positief beïnvloedt. Met name de verkalking van de hersenvaten, ouderdomsdepressie en concentratiezwakte kunnen opvallend worden verbeterd. Ook werkt het effectief bij depressies en onlustgevoelens. Het regenereert de lichaamscellen die op voortschrijdende leeftijd juist zo langzaam herstellen.

Het later ontwikkelde preparaat Aslavital wordt ook tegen ouderdomsverschijnselen gebruikt, maar dan meer bij bepaalde aandoeningen van het centrale zenuwstelsel en hart- en bloedvaten. Ook worden de pre- en menopauzeverschijnselen bij vrouwen en de andropauze bij mannen positief beïnvloedt.